Skip to main content

0182 - 37 30 97

Ma t/m vr 9:00 - 18:00 | Zaterdag 9:00 - 18:00

star whiteParadijs voor uw viervoeter

Wijzigen en annuleren

Wijzigingen

U kunt een reservering kosteloos wijzigen tot 6 weken voor de opgegeven aankomstdatum. Dan moet deze wijziging wel geheel of gedeeltelijk binnen de oorspronkelijke reserveringsperiode vallen. Wijzigingen die er buiten vallen, zijn vanzelfsprekend afhankelijk van de beschikbare plaatsen.

 

Annuleren

Bij annulering tot 6 weken vóór de opgegeven aankomstdatum bent u € 27,50 aan reserverings- en administratiekosten verschuldigd.
Bij annulering binnen 6 weken vóór de opgegeven aankomstdatum wordt uw aanbetaling in rekening gebracht.
Indien u deelnemer bent van het annuleringsfonds en u annuleert om redenen zoals hieronder beschreven, brengen wij u slechts de kosten van het annuleringsfonds in rekening. Het reeds aanbetaalde bedrag zal aan u worden teruggestort.

 

Annuleringsfonds

De kosten van het annuleringsfonds zijn 6% van uw verblijfskosten. Met het Annuleringsfonds krijgt u uw betaling terug bij ziekte, ongeval of sterfgeval:

  • van het huisdier waarvoor gereserveerd is;
  • van de eigenaar (van het huisdier);
  • van een van de gezinsleden (bij een sterfgeval ook van familie tot in de eerste graad).


Mocht de gebeurtenis zich voordoen tijdens het verblijf van uw dier in het dierenhotel en wordt uw huisdier door de gebeurtenis eerder opgehaald, dan betaalt u alleen de gebruikte verblijfsdagen.
Tegelijk bij het boeken kunt u zich voor het annuleringsfonds aanmelden. Dat kan tot het moment dat u de bevestiging heeft ontvangen. Daarna kunt u niets meer wijzigen.
Aanspraken op het Annuleringsfonds horen vergezeld te gaan van een officiële verklaring.