Skip to main content

0182 - 37 30 97

Ma t/m vr 9:00 - 18:00 | Zaterdag 9:00 - 18:00

star whiteParadijs voor uw viervoeter

Betrouwbaar, mét Dierbaar keurmerk’

Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer.

Elk jaar ondergaat een gecertificeerd bedrijf een grondige inspectie. Pas op het moment dat aan alle voorwaarden is voldaan, ontvangt het bedrijf het Dierbaar-keurmerk voor de duur van één jaar. Klanten weten daardoor precies waar ze aan toe zijn en hebben de zekerheid dat hun hond of kat in goede handen is. Zo worden er door het keurmerk eisen gesteld aan de afmetingen van de verblijven, moeten medewerkers aantoonbaar opgeleid zijn en moet er volgens vastgestelde procedures gewerkt worden, naast nog tal van andere eisen.

DierDorado heeft hard gewerkt om het Dierbaar-keurmerk te bemachtigen. Natuurlijk is onze nieuwe locatie gebouwd volgens de meest recente inzichten op het gebied van dierenwelzijn.  

Over het Dierbaar-keurmerk:

Het Dierbaar-keurmerk is een initiatief van Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector. Het bevorderen van het welzijn van gezelschapsdieren is een van de belangrijkste non-profit-doelen van de brancheorganisatie. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl. Meer informatie over Dierbaar is te vinden op www.dierbaar.nl.